برگزاری سمینار آموزشی تولید ماهی خشک آنچویی در قشم
ساردیان ماهیان که صید سالانه آنها در سواحل قشم به بیش از 40 هزار تن می رسد؛ هم اکنون به شکل پودر ماهی و قیمت پایین به بازار عرضه می شوند و جامعه محلی قشم با شرکت در سمینارهای مختلف و فراگیری روش های فرآوری این محصول که توسط سازمان منطقه آزاد و آژانس همکاریهای بینالمللی ژاپن (جایکا) برگزار می شود؛ به فکر صادرات این محصول به ژاپن افتاده است.
ساردیان ماهیان که صید سالانه آنها در سواحل قشم به بیش از 40 هزار تن می رسد؛ هم اکنون به شکل پودر ماهی و قیمت پایین به بازار عرضه می شوند و جامعه محلی قشم با شرکت در سمینارهای مختلف و فراگیری روش های فرآوری این محصول که توسط سازمان منطقه آزاد و آژانس همکاریهای بینالمللی ژاپن (جایکا) برگزار می شود؛ به فکر صادرات این محصول به ژاپن افتاده است.
ارسال نظرات