به گزارش روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی بوشهر؛ گروهی از دانشجویان دانشگاه خلیج فارس و علوم پزشکی بوشهر به همراه اعضای هيئت علمی آن دانشگاه، از واحدهای صنعتی و توليدی مستقر در این مجموعه بازديد كردند.
در اين بازديد مديران فنی واحدهای توليدی با ارائه توضيحاتی در مورد تنوع و حجم محصولات توليدی، جايگاه محصولات تولیدی در بازارهای داخلی و خارجی و بررسی رقبای این صنایع، تهیه مواد اوليه، چيدمان و نوع سيستمهای توليدی، وظايف و سطح مهارت اپراتورها در هر يک از بخشهای توليد و در نهايت نياز اصلی مصرف کننده فعلی به عنوان ابزار كليدی برای موفقيت در اين صنایع پرداختند و در ادامه به سوالات برخی دانشجويان به صورت جامع پاسخ دادند.
دكتر رضا آذین نیز هدف از اين بازديد را ارتباط دانشجویان با مراكز تولیدی و صنعتي به منظور درک هرچه بیشتر و قرار گرفتن در فضای تولید عنوان كرد و افزود: به همين منظور سعی داریم كه این بازدیدها را با برنامه ریزی زمانبندی شده ای در دستور کار قرار دهیم و تصمیم بر این است که بعد از هر بازدید با برگزاری نشستی با حضور مدیران ارشد منطقه ویژه و مدیران عامل واحدهای تولیدی بازدید شده به سوالات دانشجویان پاسخ دهیم.
رئیس بنیاد نخبگان استان بوشهر در ادامه خاطر نشان کرد: بعد از ارتباط بین این دو، در مراحل بعدي نشست های علمی آموزشی را در قالب كارگروههای تخصصی و با حضور اعضای هيات علمی برخی از گروههای آموزشی با مديران صنايع برگزار خواهیم نمود.
دکتر هاشمی فرد در حاشیه بازدید گفت: اين بازديد علمی آموزشی كه كاملاً منطبق با سرفصلهای دروس این دانشجویان بود نقش بسزايی در تفهيم هرچه بهتر مباحث ارائه شده در كلاس می شود و دانشجويان می توانند از نزديك و به صورت ملموس مباحث مطروحه را مورد تجزيه و تحليل قرار دهند.
رئیس دانشکده نفت و گاز و عضو هیئت علمی دانشگاه خلیج فارس با اشاره به اینکه قصد داریم برخی از ظرفيت های علمی دانشگاه را به صنايع توليدی معرفی نمائیم، افزود: امیدواریم با نتیجه مفیدی که از خروجی این کارگروه های علمی آموزشی صورت می گیرد و با هماهنگی منطقه ویژه اقتصادی بوشهر بتوانیم پيشنهاداتی را در جهت تقويت خطوط توليد يا بالا بردن كيفيت محصولات و اصلاح روش توليد و... در قالب محورهای پيشنهادی تحقيق و پروپوزال به صنايع مذكور ارائه نمائیم.
گفتنی است در اين بازديد دکتر آذین رئیس بنیاد نخبگان استان بوشهر و دکتر هاشمی فرد رئیس دانشکده نفت و گاز و عضو هیئت علمی دانشگاه خلیج فارس نیز در کنار دانشجویان حضور داشتند و از نزدیک با نحوه تولید واحدهای تولیدی از جمله شیمی گستر لیان (تولید متوکسید سدیم)، جی لیان جی (تولید ورقهای پلی کربنات)، صنعت پلاست پارس (تولید ورقهای دو شیت و موج دار)، نفت جی (تولید گازوییل، هیدروکربن سبک و سنگین، روغن ها و نفتالین) و لیان چاپ آریانا (مدرن ترین چاپخانه جنوب کشور در زمینه چاپ، دایکات و بسته بندی) آشنا شدند.
گزارش تصویری این بازدید را می توانید در زیر مشاهده نمائید.