به گزارش روابط عمومی منطقه ویپه اقتصادی بوشهر، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی بوشهر و نایبرئیس هیئتمدیره شرکت نمایشگاههای بینالمللی بوشهر در مراسم افتتاح این نمایشگاه اظهار داشت: شرکتها و نمایندگانی از ۱۱ استان کشور در این نمایشگاه حضور یافتهاند.
حسین نامور اضافه کرد: استان بوشهر ظرفیتهای ممتازی در حوزه خرما دارد و میتواند به مرکز تحول کسب و کارهای خرما در کشور تبدیل شود.
وی با اشاره به وجود شش میلیون اصله نخل در استان بوشهر، از تولید سالانه ۱۷۰ هزار تن محصول از نخیلات استان خبر داد و گفت: سالانه ۳۰ هزار تن خرما از استان بوشهر صادر میشود.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی بوشهر با اشاره به حضور ۷۵ شرکت در این نمایشگاه افزود: در خلال این نمایشگاه کارگاههای آموزشی و سمینار جایگاه مدیریت بستهبندی در فرایند بازاریابی، فروش و صادرات محصول خرما برگزار میشود.
وی به ظرفیتهای شرکت نمایشگاههای بینالمللی بوشهر اشاره کرد و بیان کرد: این نمایشگاه ۱۲ و نیم هکتار زمین و هشت هزار مترمربع فضای مسقف دارد.
در این مراسم معاونین استاندار بوشهر، رئیس انجمن خرمای کشور، مدیران کل دستگاههای اجرایی استان، مسئولان استانی و شهرستانی، کشاورزان و فعالان حوزه خرما حضور داشتند.
شرکت کنندگانی از استانهای بوشهر، فارس، مشهد، یزد، اصفهان، همدان، کرمان، سمنان، تهران، تبریز، خوزستان و هرمزگان در فضایی به وسعت سه هزار ۶۰۰ متر مربع از ۹ تا ۱۲ آذر کالاهای تولیدی خود را در معرض دید عموم قرار میدهند.
حضور شرکتهای دانش بنیان فعال در حوزه محصولات و فرآوردههای خرمایی از ویژگیهای سومین نمایشگاه تخصصی خرما و صنایع وابسته بوشهر است.