به گزارش "روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی بوشهر"؛ کارشناس مسئول مدیریت اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر بیان کرد: این کارگاهها با محوریت آشنا سازی خانواده ها از نیازهای فرهنگی و اجتماعی کودکان با پیش بینی برنامه های آموزشی مستمر برای آنها با رویکرد مهارتهای ارتباطی برنامه ریزی شده است.
آرزو محمدشاهی اظهار داشت: شرط اول در رفتار با فرزندان را تعامل مثبت دانست و گفت: اختصاص زمان با کیفیت، ارتباط کلامی و محبت فیزیکی در برقراری رابطه خوب با فرزند موثر است.
وی افزود: فرزندانی که از سوی والدین خود محبت ندیده اند، بیشتر در معرض مشکلات رفتاری و هیجانی قرار دارند و دچار آسیب می شوند.
این کارشناس مسئول تصریح کرد: افزایش رفتار مطلوب و عزت نفس، ایجاد احساس ارزشمند بودن و مسئولیت پذیری در فرزند از جمله مزایای تأثیر توجه والدین به فرزند است.
مدرس کارگاه آموزشی مهارتهای زندگی، فرزند پروری با بیان اینکه پدر و مادر بودن یکی از دشوارترین و مهمترین وظیفه هر فردی است، گفت: اصل بر این است فرزندی که تربیت می کنیم از نظر جسمانی، هیجانی و عاطفی سالم باشد، به گونه ای که بتواند در بزرگسالی فردی مسئولیت پذیر باشد و از امورات زندگی خود برآید.
کارشناس مسئول مدیریت اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر با اشاره به برگزاری کارگاه های آموزشی با محوریت مهارتهای زندگی در این شرکت، گفت: در هر یک از این کارگاه ها، مهارتهایی نظیر فرزند پروری، آداب همسر داری و مناسبات اجتماعی و اداری آموزش داده می شود.
آرزو محمدشاهی ادامه داد: آموزش مهارتهای زندگی به عنوان رکن اصلی خانواده در دستور کار قرار دارد.
گفتنی است، در پایان این جلسه کارگاهی فرم دریافت نظرات کارگران برای راه اندازی برنامه رادیویی اختصاصی از سوی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر توزیع شد.