پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403

اخبار

برگزاری سمینار آموزشی تولید ماهی خشک آنچویی در قشم

ساردیان ماهیان که صید سالانه آنها در سواحل قشم به بیش از 40 هزار تن می رسد؛ هم اکنون به شکل پودر ماهی و قیمت پایین به بازار عرضه می شوند و جامعه محلی قشم با شرکت در سمینارهای مختلف و فراگیری روش های فرآوری این محصول که توسط سازمان منطقه آزاد و آژانس همکاری‌های بین‌المللی ژاپن (جایکا) برگزار می شود؛ به فکر صادرات این محصول به ژاپن افتاده است.
ساردیان ماهیان که صید سالانه آنها در سواحل قشم به بیش از 40 هزار تن می رسد؛ هم اکنون به شکل پودر ماهی و قیمت پایین به بازار عرضه می شوند و جامعه محلی قشم با شرکت در سمینارهای مختلف و فراگیری روش های فرآوری این محصول که توسط سازمان منطقه آزاد و آژانس همکاری‌های بین‌المللی ژاپن (جایکا) برگزار می شود؛ به فکر صادرات این محصول به ژاپن افتاده است.
مدیر سایت امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.
انتخاب رنگ:
عرض اسکین:
پترن زمینه:
ستون های مگا منو:
گزینه جستجو: خروج
escort van escort yozgat
video porno gratis di milf soft porno per donne american girl sex movie